Diari La Veu del País Valencià
La Justícia dóna la raó a l’Ajuntament de Sueca
El jutge determina que la quantitat transferida a l’Ajuntament del Perelló l’any 2004 és la que li corresponia

La sentència anul·la les exigències de l’Ajuntament de l’entitat local menor que li anara trasnferido un milió i mitjà d’euros per part de l’Ajuntament de Sueca

El Jutjat del Contenciós-Administratiu nombre Tres de València ha fallat en la seua sentència, amb data 23 de maig, que l’Ajuntament de Sueca va deure transferir a l’Ajuntament del Perelló, l’any 2004, la quantitat de 584.871,99 euros, i no la quantitat d’1.553.828,32, tal com exigia l’entitat local menor i per la qual va interposar diversos contenciosos a l’Ajuntament de Sueca.

Es dóna la circumstància que la quantitat establida pel Tribunal coincideix íntegrament amb la quantitat que li va ser transferida a l’Ajuntament del Perelló en el seu moment, amb la qual cosa, es conclou que l’Ajuntament de Sueca va complir amb el que determina la llei.

L’any 2004, l’Ajuntament de Sueca va fixar en un primer moment, i segons l’informe del departament d’Intervenció, la quantitat de 478.698 euros per a ser transferits a l’Ajuntament del Perelló. Després de l’acord aconseguit en Junta de Govern, de data 12 de gener de 2004, es va acordar el compromís d’incrementar la partida en 106.173 euros més. La suma de les dues quantitats transferides a l’entitat local menor dóna un total de 584.871, xifra coincident íntegrament amb l’estipulada ara pel jutge en la sentència.

Amb açò, queda saldat el contenciós que va interposar l’Ajuntament del Perelló perquè, com estableix l’escrit del jutge, “la sentència és ferma no sent susceptible de recurs”.

Comparteix

Icona de pantalla completa