Mesures contundents contra els conductors de la carrera Gumball 3000

16 juny 2014 01:00h
EU exigeix mesures contundents contra els conductors milionaris de la carrera Gumball 3000
 
Ricardo Sixto (EUPV-Els Verds): “És un perill inacceptable i si amb multes no es soluciona caldran mesures més contundents”

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés, Ricardo Sixto, registrarà una bateria de preguntes adreçades a l’executiu central per a saber les mesures que ha pres el ministeri de l’Interior contra la carrera il•legal de milionaris denominada Gumball 3000. Per a Sixto, “el perill és evident i resulta preocupant que aquesta absurditat que té l’únic objectiu de distraure a milionaris es repetisca any rere any, provocant un perill brutal en les carreteres, especialment en l’autopista A7”. Sixto ha titllat la carrera il•legal d’espectacle “lamentable i ultra classista” i ha denunciat que “si no es prenen mesures més contundents, cada any tindrem a aquesta banda posant en perill al conjunt dels conductors en les carreteres espanyoles”.    

Per a Sixto, “cal pensar mesures que eviten la reincidència d’aquests milionaris que es senten impunes i que paguen la multa i continuen la carrera il•legal, posant en perill a milers de persones que utilitzen les nostres carreteres, incloent als nombrosos turistes o les nombroses famílies de immigrants treballadors que retornen als seus països d’origen per a les vacances estiuenques”. “Tenint en compte el perill extrem que causen, caldria crear una llista negra de conductors i evitar que entren a l’Estat espanyol l’any que ve si es comprova que són reincidents”, ha afegit Sixto.

photo
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next