Diari La Veu del País Valencià
Mesures contundents contra els conductors de la carrera Gumball 3000
EU exigeix mesures contundents contra els conductors milionaris de la carrera Gumball 3000
Ricardo Sixto (EUPV-Els Verds): “És un perill inacceptable i si amb multes no es soluciona caldran mesures més contundents”

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés, Ricardo Sixto, registrarà una bateria de preguntes adreçades a l’executiu central per a saber les mesures que ha pres el ministeri de l’Interior contra la carrera il•legal de milionaris denominada Gumball 3000. Per a Sixto, “el perill és evident i resulta preocupant que aquesta absurditat que té l’únic objectiu de distraure a milionaris es repetisca any rere any, provocant un perill brutal en les carreteres, especialment en l’autopista A7”. Sixto ha titllat la carrera il•legal d’espectacle “lamentable i ultra classista” i ha denunciat que “si no es prenen mesures més contundents, cada any tindrem a aquesta banda posant en perill al conjunt dels conductors en les carreteres espanyoles”.

Per a Sixto, “cal pensar mesures que eviten la reincidència d’aquests milionaris que es senten impunes i que paguen la multa i continuen la carrera il•legal, posant en perill a milers de persones que utilitzen les nostres carreteres, incloent als nombrosos turistes o les nombroses famílies de immigrants treballadors que retornen als seus països d’origen per a les vacances estiuenques”. “Tenint en compte el perill extrem que causen, caldria crear una llista negra de conductors i evitar que entren a l’Estat espanyol l’any que ve si es comprova que són reincidents”, ha afegit Sixto.

Comparteix

Icona de pantalla completa