La proposta de Compromís del Consell d'Igualtat es converteix en realitat

16 juny 2014 01:00h
Ali Brancal
Ali Brancal: “La nostra proposta del Consell d'Igualtat es converteix en realitat”
 
La portaveu adjunta de Compromís per Castelló ha recordat que va ser a proposta del seu Grup que es va acordar la posada en marxa del Consell d'Igualtat, i que estaran vigilants per tal que siga un organ amb contingut i representatiu.
 
La portaveu adjunta de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha explicat avui que “recentment s'ha constituit el Consell Municipal d'Igualtat d'Oportunitats. La regidora l'ha presentat com un pas més cap a l'objectiu d'assolir una ciutat més igualitària i justa. Se li ha oblidat fer cap comentari al fet que va ser a proposta de Compromís que es va aprovar una moció on es demanava. Ja no se`n recorda de les vegades i reunions on ho vam portar i va quedar el tema aparcat perquè ella “no el veia clar”. Com a Compromís no treballem per les medalles, felicitem la regidora pel fet de que ja tinguem Consell Municipal d'Igualtat (no hi ha molts ajuntaments que el tinguen) però avisem que estarem vigilants per tal que l'esperit de la nostra moció no siga traít i aquest no acabe sent un òrgan sense contingut”.

La regidora ha comentat que “el Consell el composen moltes entitats i associacions que han volgut formar-ne part. Però hi ha altres que haurien d'estar i encara no han enviat representació. Tot i que, també a proposta nostra, també es va aprovar en plenari que el Patronat de Festes nomenaria una persona que el representara en el Consell Municipal d'Igualtat, aquest òrgan encara no ha solicitat formalment la seua incorporació ni s'ha fet cap reunió on es decidisca quina persona el va a representar. A Compromís tenim també moltes propostes a fer per tal de revisar el paper de les dones en el mon de la Festa i que aquest tinga representant en el Consell d'Igualtat serà una eina important per al canvi de model”.

Compromís per Castelló

photo

 
next