Diari La Veu del País Valencià
Sueca – Cloenda de les I Jornades Formatives per a la Policia Local
La nova seu de la Policia Local de Sueca va acollir la segona, i última, de les I Jornades Formatives que s’han oferit als agents del nostre municipi, i d’altres veïns, amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de formació continuada dels membres dels cossos de policies locals i conéixer, de manera permanent, l’actualitat legislativa i operativa, a fi de donar un servei policial adequat als ciutadans.

Les I Jornades Formatives per a la Policia Local han estat organitzades per la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca, mitjançant la prefectura de la Policia Local, i han sigut impartides a través de la Comandància de la Guàrdia Civil. Els temes que s’han tractat s’han centrat en les intervencions amb armes, explosius i pirotècnia.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va ser l’encarregat ahir de clausurar-les, acompanyat per l’intendent cap de la Policia Local de Sueca, Juan Torró, qui va expressar el seu desig que “estes Jornades hagen sigut molt profitoses, la qual cosa ens animarà a organitzar en un futur altres que plantegen diferents qüestions i matèries que siguen d’interés. Vull donar les gràcies als tres membres de la Guàrdia Civil pel seu temps i dedicació”. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, va agrair també la col·laboració de la Guàrdia Civil en les Jornades “que s’han oferit en estes instal·lacions que són l’orgull de Sueca. La Policia, com a ofici de vocació que és, ha d’estar contínuament reciclant-se gràcies a cursos com este, per a combatre la delinqüència i prestar un millor servei al ciutadà. Vos agraïsc que estigueu tan receptius amb totes estes iniciatives. Em sent molt orgullós de tots vosaltres”.

En l’acte de cloenda de les Jornades van estar també presents els ponents: el comandant del Puesto Principal de Sueca, l’alferes, Carlos Pérez Jordán; el guàrdia civil d’Intervenció d’Armes de Sueca, Antonio Hervás Valenzuela; i el cap de la Guàrdia Civil de Corbera, Manuel Moreno Lora.

Comparteix

Icona de pantalla completa