Dissabte passat va tindre lloc en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, el concert de Corpus a càrrec de la Banda de la Societat Ateneu Musical de la nostra ciutat i de la Banda Jove de l’Ateneu Musical de Cullera sota la direcció dels seus respectius directors D. Santiago Escrivá Pedrós i D. Óscar Biendicho Giménez.

La presentació va estar a càrrec de Marc Mont, el qual va agrair els joves components de les dos agrupacions la dedicació posada per a la realització d’este concert després d’haver finalitzat els seus estudis i que va ser resposta amb una gran ovació pel públic assistent.

La primera part la va realitzar la Banda Jove de l’Ateneu Musical de Cullera, que està integrada per educands i adults que realitzen els seus estudis en la seua Escola de Música, els quals van tindre en els seus faristols el pasdoble “Lagartijilla” de José Marin, van continuar amb la “Suite Hebraica”, de M. González, finalitzant amb “Danzas Armenias” d’Alfred Reed. Ressaltar la gran execució dels seus components i solistes davant de les obres que van interpretar sota l’excel·lent batuta de D. Óscar Biendicho Giménez, sent premiats pel nombrós públic assistent amb fortes i prolongades ovacions

Després d’un xicotet descans, la Banda de la Societat Ateneu Musical de Sueca, sota la magnífica direcció de D. Santiago Escrivá Pedrós, va executar el pasdoble “El Torico de la Cuerda” de Luis Serrano Alarcón, va seguir “Palindromía Flamenca” de A. Ruda, on van realçar el “cante jondo” els solistes Carles Ripoll al saxo, Alejandro Lletí, al calaix flamenc i Luis Talens a la guitarra i els percussionistes amb les seues palmes. Van continuar amb “La Boda de Luis Alonso”, de G. Giménez, tancant el concert amb “Virginia” de Jacob de Hann, sent premiades pel públic assistent amb fortes ovacions per les excel·lents interpretacions realitzades per tota l’agrupació per la compenetració i sonoritat que li imprimix el seu Director i a la resta dels seus solistes que, en esta ocasió, van ser Denis Villagrasa, Roser Sinarcas, Salvador García i Carlos Mateu.

Finalitzat el concert, D. Santiago Escrivá Pedrós va agrair l’assistència al públic i va posar la nota emotiva interpretant la Banda el pasdoble “Ateneu Musical” de Mariano Puig que va ser respost amb prolongades ovacions durant la seua execució i a la finalització.

Comparteix

Icona de pantalla completa