Diari La Veu del País Valencià
Dissabte, V Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”
Dissabte, 5 de juliol, la nostra ciutat celebrarà la quinta edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, un esdeveniment que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en un important referent musical quan arriba l’estiu. “La idea d’organitzar esta Trobada va nàixer de l’obsessió de la Regidoria de Cultura per oferir als ciutadans la possibilitat de disfrutar escoltant juntes, en un mateix concert, les dos bandes de la ciutat; perquè escoltar-les és la manera d’estimar-les, i perquè les dos són patrimoni de tots els suecans i suecanes i devem sentir-nos molt orgullosos”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

En esta ocasió, la Unió Musical i la Societat Ateneu Musical, les dos de Sueca, estaran acompanyades per la Societat Unió Musical de Benimodo. Abans de pujar a l’escenari per a interpretar les peces triades, les tres societats musicals realitzaran una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi.

La V Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” tornarà enguany a realitzar-se en el seu emplaçament inicial, la Placeta Fonda, a partir de les 20 hores. Les peces musicals que s’interpretaran seran: el pasdoble Fina Blasco, de Rafael Talens; Second Suite, de Alfred Reed; Virginia, de Jacob de Haan; el pasdoble Gema Aragó, de Pablo Sánchez Torrella; Samson and Delilah, de Camille Saint-Saëns; Conga del Fuego, d’Arturo Márquez; el pasdoble Los dos Adolfos, de José María Martín Domingo; Noah’s Ark, de Bert Appermont; i Szvit, de Hidas Frigyes.

Al finalitzar, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el regidor de Cultura, Josep Navarro, entregaran uns pergamins en record d’este acte als presidents i directors de les tres societats musicals participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa