Sueca - XX Travessia El Perelló – Palmeres

11 juliol 2014 01:00h

Dissabte que ve, 19 de juliol, tindrà lloc la XX edició de la Travessia de natació entre El Perelló i les Palmeres - Trofeu Segundo Castelló, una de les proves més reconegudes a nivell autonòmic. L’eixida es produirà a les 9 hores, junt a l’escullera del Perelló, i l’arribada està ubicada en el Passeig de l'Alguer de les Palmeres, junt al carrer Riu Belcaide. “Enguany la prova complix 20 anys, un menys que els que té el nostre Club, que va començar quan un grup d’amics ens vam reunir per a crear-lo poc de temps després d’obrir-se la piscina coberta de Sueca. Al principi, la travessia va nàixer com una espècie d’entrenament competitiu, i ha acabat convertint-se en una prova consolidada dins del calendari de travessies de la Comunitat Valenciana, i una de les millor valorades dins de les proves que es realitzen en aigües obertes”, ha explicat el president del Club de Natació Sueca, Pau Tomás.   
 
La prova, organitzada pel Club Natació Sueca i l’Ajuntament de Sueca, tindrà una distància de 2.400 metres, i s’espera una participació de més de 400 nadadors, entre ells alguns dels més reconeguts com ara Víctor Moreno, de València (guanyador de huit edicions); José Luis Larrosa, d’Elx; Dani Ponce, de Llíria; i César Hernández, d’Alacant. La Travessia El Perelló - les Palmeres és una prova puntuable per al Circuit d’Aigües Obertes de natació de la Federació Valenciana i, com en anteriors ocasions, comptarà per al seu desenvolupament amb la col·laboració del Club de Triatló i el Club Peus Quets.
 
Una vegada finalitzada la prova d’adults, i si l’estat de la mar ho permet, es durà a terme la travessia infantil, no competitiva, una prova controlada en tot moment pel Club de Natació Sueca. Tindrà una distància de 300 metres i podran participar tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen. 

 
next