Diari La Veu del País Valencià
Situació de la nova comissaria de la Policia Nacional a Benidorm
Compromís pregunta en el Congrés per la situació de la nova comissaria de la Policia Nacional a Benidorm

El diputat de Compromís-Equo al Congrés, Joan Baldoví, ha presentat una pregunta per escrit a la Mesa del Congrés dels Diputats en què demana explicacions al Govern espanyol per la situació de la nova comissaria de la Policia Nacional a Benidorm. Compromís es fa ressò de les reivindicacions del Sindicat Unificat de Policia, que des de la cessió dels terrenys municipals en 2003 per a les noves instal·lacions no saben quan començaran les obres ni quan serà el seu trasllat.

El diputat Joan Baldoví ha presentat aquesta pregunta, a instàncies del grup municipal de Compromís, per denunciar una situació insostenible que ve de llarg. El Sindicat Unificat de Policia està alertant des de fa temps de la necessitat de traslladar les dependències policials de Benidorm a altre emplaçament més modern i més adequat. Les dependències actuals, situades al carrer Apol•lo XI del municipi, daten de 1974 i s’hi van crear perquè pogueren prestar servici els 125 policies que en aqueixa època tenia Benidorm.

En 2003 l’Ajuntament de Benidorm va cedir al Ministeri de l’Interior una parcel•la de 3.711 metres quadrats a la partida Salt de l’Aigua perquè es construïra una nova comissaria. Malgrat aquesta decisió, a l’actualitat el cos de la Policia Nacional, que ha augmentat el seu planter fins als 375 agents, encara treballa a les mateixes instal•lacions del carrer Apol•lo XI, tot i l’increment tant de policies que allí s’ubiquen, com de la població existent de Benidorm i de la Marina Baixa, que és a qui presta servici i malgrat la cessió de la parcel•la de la partida a Salt de l’Agua per a la nova comissaria al Ministeri de l’Interior, aprovada fa més de 10 anys.

Per aquests motius, Baldoví sol·licita al Govern espanyol si és conscient de la situació actual de la comissaria de Benidorm, pregunta si executarà finalment la construcció d’aquestes instal·lacions policials a la ubicació indicada i demana que, si es dóna el cas, indique quina serà la data d’inici i final d’obra, així com del trasllat dels agents de la Policia Nacional.

Compromís per Benidorm

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa