La nova seu de la Policia de Sueca rep la visita de l’Escola d’Estiu

16 juliol 2014 01:00h
Durant tot el curs, han sigut moltes les visites d’escolars que han rebut les noves dependències de la Policia Local
 
Des del passat 22 de novembre, dia en què es van inaugurar les noves dependències de la Policia Local de Sueca, han sigut molts els escolars que han visitat les noves instal·lacions i han pogut conéixer de prop el seu funcionament. Al llarg del passat curs, alumnes i alumnes de col·legis com Nostra Senyora de Fàtima, Unió Cristiana, Carrasquer i el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera, de diferents cursos, han disfrutat amb les explicacions, amenes i adequades a la seua edat, dels agents i comandaments que els han acompanyat en estes visites. “Una vegada inaugurat este nou edifici, un dels objectius principals que ens vam proposar era donar-ho a conéixer. Ens consta que en els col·legis els xiquets aprenen diferents professions i, per esta raó, considerem que és molt positiu per a ells que observen de prop les dependències policials i puguen viure el dia a dia de la professió policial i tots els recursos amb què treballem”, ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.
 
Este matí, les noves dependències de la Policia Local han rebut a un dels grups de xiquets i xiquetes que estan assistint durant tot el mes de juliol a l’Escola d’Estiu. Els menors, acompanyats de dos monitores, han posat per a una fotografia en l’entrada principal amb la regidora Mª José Sarrió i l’agent que els ha realitzat la visita, Josep Martí Furió. “Les visites són una motivació molt important per als agents, que se les preparen amb molt d'afecte i les disfruten explicant-los als menors tot allò que es referix a la seua tasca, senyalització, seguretat i educació viària”, ha assenyalat Sarrió. Després de la visita a l’aula de formació, han recorregut les principals sales i han realitzat multitud de preguntes. Finalment, han pogut pujar-se als vehicles i motos oficials de la Policia i manipular el material que utilitzen els agents.

“Els col·legis han respost molt bé a estes visites i, per això, van a reiniciar-se durant el nou curs escolar”, ha afirmat Sarrió.


 
 
next