Diari La Veu del País Valencià
Compromís exigix la neteja dels ‘deixats’ estanys de la ciutat

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha presentat preguntes a la comissió de medi ambient per esbrinar les raons d’esta situació d’abandonament.

El Jardí del Túria és el jardí més singular i volgut de la nostra ciutat, una artèria verda molt utilitzada pels veïns i veïnes de València i visitada pels turistes, per la qual cosa Compromís considera que esta situació és d’allò més lamentable.

Pensem que esta, no és la millor manera de promoure la “Marca València” ni un dels espais de la ciutat que hauria de ser de referència per nombrosos vistinats com, fent un paral·lelisme, ho és el parc-jardí High Line de Nova York, una via verda aèrea transformada en una icona de la ciutat. De fet, s’ha convertit, en un dels seus llocs més visitats. Des de Compromís lamentem que, en canvi, l’equip de govern del Partit Popular tinga abondants estos espais a la nostra ciutat.

L’estat de la jardineria a València està cada vegada més degradat, una situació que ve produiïnt-se des de fa ja massa temps, que concidix amb les succesius ERO’s i congelacions de la plantilla.

Les fotografies adjuntes mostren el lamentable estat en el qual es trobava el cap de setmana del 13 al 15 de juny l’estany situat sota el Pont del Mar al Jardí del Túria.

En elles podem observar l’estat de degradació en el qual es troba l’aigua, amb restes de residus i fins a fins i tot un colom mort.
Així mateix, també s’adjunten fotografies de l’estany del Palau de la Música, preses el dia 17 de juny per la vesprada, una altra vegada, amb restes i brutícia de tot tipus.
Compromís per València
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa