Diari La Veu del País Valencià
Beteta hauria de vindre a Les Corts a explicar allò que diu
Ignacio Blanco (EU): “El senyor Beteta s’ha convertit ja en un problema d’ordre públic per al Consell perquè es dedica una i altra vegada a boicotejar tots els plantejaments molt molls, poc ferms, que fan el senyor Fabra i el senyor Moragues en defensa del finançament valencià. Si ja teníem el problema d’un govern valencià que no defensa els interessos valencians, ara tenim directament un secretari d’Estat que ataca de manera deliberada i conscient els interessos legítims i justos del poble valencià a tenir un tractament que no siga discriminatori en quant al finançament. I el PP no diu res, més enllà d’intentar eixir com pot de la situació”.

“Per què no reproven al senyor Beteta? Hi ha més motius per a reprovar a Beteta que a qualsevol altre dels membres del Govern de Zapatero o de Rajoy, perquè el cas del senyor Beteta sembla que siga una sanya particular contra els valencians. Qualsevol partit que defense els interessos valencians hauria de rebutjar eixe tipus de pronunciaments públics, que a més són reiterats i no sé si fins i tot alevosos. Així que nosaltres sí que anem a presentar eixa proposta”.

“Beteta hauria de vindre a Les Corts a explicar allò que diu. Si al final és ell el que va a decidir el sistema de finançament, si per molt que treballem amb la comissió dels experts, que presentem propostes en Les Corts, algunes de les quals s’han aprovat per onsens i després el Consell no les ha aplicat, és Beteta qui té l’aixeta dels diners, junt amb Montoro. Perquè és Beteta qui porta la negociació, qui condueix les reunions del Consell de Polític Fiscal i Financera, per això volem que vinga a Les Corts Beteta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa