Diari La Veu del País Valencià
Desenes de persones protesten davant la seu de Bankia al crit “d’arbitratge, maquillatge
Europa Press / València

Acompanyats d’un xoriço gegant i amb caretes del president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, els manifestants han criticat durament la gestió de l’entitat i han reclamat que se’ls torne “fins l’últim euro”.

Per la seua banda, la coordinadora d’Adicae al País Valencià, Lorena García, ha assenyalat que amb aquesta concentració es posa fi de moment a la campanya “toc a la banca” durant el període d’estiu i ha insistit que els processos d’arbitratge “no són una solució”.

Segons la seua opinió, amb els beneficis declarats per l’entitat en el primer semestre deuria “pagar-se als estalviadors afectats, que no són inversors”.

Grup BFA-Bankia guanya 428 milions d’euros en el primer semestre de l’any

El Grup BFA-Bankia ha guanyat 428 milions d’euros en el primer semestre de l’any, un resultat que no inclou l’efecte del canvi d’instruments híbrids per capital, que ha generat 1.795 milions d’euros, segons ha informat l’entitat.

D’aquests 1.795 milions d’euros, BFA ha dotat en el segon trimestre 525 milions d’euros per a cobrir contingències del procés d’arbitratge. El Grup estima que té recursos suficients per a assumir el cost addicional que puga tenir aquest procés sense requerir més capital.

Comparteix

Icona de pantalla completa