Diari La Veu del País Valencià
Sueca – XX Travessia El Perelló – Les Palmeres
Víctor Moreno Vidal, del Club Sedaví-C, va ser el guanyador de la XX Travessia de natació entre El Perelló i Les Palmeres – Trofeu Segundo Castelló, celebrada dissabte passat. Al voltant de 300 nadadors van prendre l’eixida amb el mar en calma, i amb la climatologia idònia. “Voldria agrair la col·laboració de les regidories d’Esports i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca per facilitar tota la infraestructura per a la realització d’esta prova. També volem agrair la col·laboració dels clubs de Triatló, Peus Quets i Kite Power, així com la importantíssima labor realitzada per l’equip de salvament i socorrisme de l’Ajuntament de Sueca”, ha assenyalat el president del club organitzador de la prova, el Club Natació Sueca, Pau Tomás.

La regidora d’Esports, Teresa Ribes, van ser l’encarregada d’entregar els trofeus als guanyadors de la prova en les diferents categories. També van estar presents les regidores Pilar Moncho i Raquel Tamarit. En la classificació general, Víctor Moreno, va tornar a resultar vencedor en esta edició com ja ho va fer l’any passat; mentres que en la classificació femenina, la primera a arribar a la meta va ser, Ana Molina, del Club Natació Vilareal. Pel que fa a la classificació local, els primer a arribar a la meta va ser Miguel Grau Matoses i que va ser segon en la classificació general. “Un any més, la prova ha resultat tot un èxit quant a organització i participació. Voldria donar les gràcies a totes les persones que han treballat i s’han bolcat perquè tot isquera bé”, ha afirmat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

L’arribada dels nadadors a la meta va comptar amb un grandíssim seguiment per part de familiars, amics, veïns i estiuejants.

Comparteix

Icona de pantalla completa