Diari La Veu del País Valencià
Mostra de música i cultura popular a Bètera
L’Ateneu. Espai Cívic i Cultural de Bètera organitza, demà dissabte, la Segona Mostra de Música i Cultura Popular a la Plaça del Mercat d’aquest municipi.

En la Mostra participen grups locals (rondalla i dansaires de l’Associació Cultural L’Aljama, la Colla de Dolçaines i Tabals i els cantadors de Xè que Burrà, la Muixeranga del Camp de Túria i el grup de timbalers de l’Ateneu) i també de fora (Núria Urioz, contacontes i pallassa, amb l’espectacle infantil Contes dins d’una caixa i el grup de folk Urbàlia Rurana que presenta l’espectacle Sarau a la Plaça. L’escriptor i contacontes Llorenç Giménez farà la presentació dels actes.

També hi haurà, als carrers que voregen la plaça, des de les 18.30 hores, una Fira d’Artesans, que acull artesans locals i d’altres pobles de la comarca, amb taller de ceràmica i demostracions de treball amb espart a càrrec del tio Nasio d’Olocau.

Al casal de l’Ateneu (Plaça del Mercat, 5) s’inaugura l’exposició de fotografies La Festa de les Alfàbegues en la postguerra (1939-1955), una col·lecció dinàmica que espera obtenir més fons fotogràfics al llarg del temps d’exposició, que s’allargarà fins a les festes d’agost.

Hi haurà sopar popular a la fresca de la plaça. Com a opció es pot reservar entrepà+picadeta+beguda per 5 euros a [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa