Diari La Veu del País Valencià
Renault col-labora amb les Festes de Sueca
Des de fa quatre anys, la marca cedix un vehicle gratuïtament per als desplaçaments de la festera major i la seua cort d’honor als diferents actes programats

Este matí ha tingut lloc l’acte simbòlic d’entrega de claus del vehicle que la marca Renault facilitarà al consistori, durant els pròxims dies de festes del municipi, per als desplaçaments de la festera major i la seua cort d’honor. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el gerent del concessionari Ginestar de la marca Renault, Vicente Guillem; la festera major, Ana Belén Ortells, i la seua cort d’honor; han estat presents en l’entrega de claus i han pogut comprovar les característiques del vehicle, un model Renault Scenic de set places. “Des que vam començar esta legislatura, el concessionari Ginestar de Renault ha col·laborat sempre amb nosaltres cedint-nos un vehicle gratuïtament perquè puguen desplaçar-se les festeres a tots els actes. Per la nostra part, donar-los les gràcies per esta deferència”, ha explicat l’alcalde.

Gràcies al cotxe que ens han cedit des de Renault podrem acudir a tots els actes puntualment i còmodament”, ha afirmat la festera major, Ana Belén Ortells, qui es mostrava un poc nerviosa per l’imminent inici de les festes majors del municipi “estem ja preparades i amb moltes ganes de disfrutar de tots els actes, especialment dels que viurem el dia de la Mare de Déu de Sales”.

Comparteix

Icona de pantalla completa