Diari La Veu del País Valencià
Conselleria d’educació li lleva a Ontinyent quatre unitats escolars
La Conselleria d’Educació afegeix la supressió d’una unitat escolar infantil del Vicent Gironés
La Conselleria d’Educació afegeix una altra supressió d’unitat escolar infantil de l’escola Vicent Gironés i tira endavant la supressió de les dos unitats d’Infantil a les escoles Bonavista i Martínez Valls, i la de Primària del col·legi Rafael Juan Vidal d’Ontinyent.
Per fi el regidor d’Educació Pepe Pla, de Compromís va poder trobar-se amb Rafael Carbonell, després de cites suspeses i ajornades. El Secretari d’Educació de la Generalitat, Rafael Carbonell, va traslladar esta informació als representants municipals d’Ontinyent, que es van reunir dimecres dia 18 de juny acompanyats per pares i les AMPA dels centres afectats. Segons el regidor: “la postura intransigent de l’administració basada únicament en números abstractes no és en cap cas una actuació a favor de la millora de l’educació, sinó la mostra de la política nefasta del PP, amb aquestes supressions, a més de la pèrdua de qualitat i de places escolars en valencià, es perdran set places de professorat.”
El regidor de Compromís va traslladar també a Carbonell la reivindicació d’una Escola Oficial d’Idiomes pròpia per a Ontinyent, i li van presentar els suports amb què compta aquesta iniciativa des del propi consistori, el sector empresarial, i les més de 4.800 signatures que s’han recollit a favor d’aquest servei formatiu. Mentre aquesta escola es puga arribar a posar en marxa, s’ha sol·licitat que s’amplien els grups i professorat en alemany i francés pel nombre elevat de peticions de matrícula.
Compromís per Ontinyent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa