Diari La Veu del País Valencià
L’AVL edita una unitat didàctica sobre Estellés
RedactaVeu / València

El treball, coordinat pel vicepresident Josep Palomero, ha sigut elaborat pels catedràtics d’institut Tomàs Llopis, Antoni Espí i Isidre Crespo, i forma part de la col·lecció “Didàctica”, que la institució normativa dedica a l’Escriptor de L’Any.

Com el mateix Palomero assenyala en la presentació, la unitat té per objecte “facilitar al professorat la tasca divulgadora de la vasta obra estellesiana entre l’alumnat, amb el propòsit que siga una eina útil per a conéixer millor una obra poètica tan rotundament personal i innovadora”.

Els autors, per la seua part, han distribuït els continguts de manera que resulten accessibles al diversos nivells dels alumnes que hi ha en les diferents etapes, i també han mirat de contemplar sempre una panoràmica del que significa la vida i l’obra d’Estellés.

La unitat didàctica estarà a l’abast dels centres de Secundària i Batxillerat del País Valencià en les pròximes setmanes, amb la finalitat que els professors puguen fer-ne ús a partir de setembre quan comence el curs acadèmic.

Comparteix

Icona de pantalla completa