Diari La Veu del País Valencià
Curs per a previndre la drogodependència a Sueca
La Regidoria de Sanitat i Prevenció Comunitària de l’Ajuntament de Sueca, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General de Drogodependències, i amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) oferix, un any més, el Curs Virtual per a Pares “En família”, amb l’objectiu de dotar les famílies d’instruments que faciliten la seua labor de prevenció de conductes de risc. El curs, que arriba enguany a la novena edició, i que es desenvoluparà del 15 de setembre al 27 d’octubre, és totalment gratuït i a ell es pot accedir des de http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA.htm. “Un any més, des de la Regidoria intentem ajudar i acostar a les famílies tota la informació, els mitjans, cursos, etc. a l’abast per a millorar la prevenció i promocionar la salut. A més, este Curs resulta molt fàcil i còmode, ja que es pot realitzar des de casa”, ha explicat la regidora de Sanitat i Prevenció Comunitària, la doctora Josefa Juan.

Els objectius del Curs Virtual són els següents: facilitar l’accés als pares i mares als programes de prevenció; sensibilitzar i motivar els pares i mares per a la prevenció del consum de drogues en família; i enfortir el paper dels pares i mares en l’educació dels seus fills davant de situacions de risc.

El Curs consta de cinc mòduls setmanals que responen a les següents temàtiques: 1.- Quin és el meu paper en la prevenció de drogues? Un acostament a les drogues; 2.- L’educació sobre el món dels sentiments i la comunicació familiar; 3.- Com organitzar la convivència i l’oci en la família?; 4.- Una mirada a nosaltres com a pares. Què fer si tinc un problema de drogues a casa?; i 5.- Els nostres adolescents. Cada mòdul del Curs Virtual estarà estructurat en: introducció, continguts, vídeos, activitats i fòrum, i estarà disponible tant en castellà com en valencià. La totalitat de mòduls setmanals romandran en actiu fins a la finalització del curs.
.
Per a més informació, poden dirigir-se al departament de Prevenció Comunitària de l’Ajuntament de Sueca, ubicat en la placeta del Convent.

Comparteix

Icona de pantalla completa