Algemesí vol fer-se escoltar

24 juny 2014 01:00h
EL VEÏNAT DEL PARC SALVADOR CASTELL I VOLTANTS POT FER-SE ESCOLTAR

EL DIMARTS 24 DE JUNY A LES 19:30 ASSEMBLEA DE BARRI EN EL PARC A L’ALTURA DE L’AMBULATORI

Amb aquesta van a ser tres ja les assemblees de barri que MÉS ALGEMESÍ haurà celebrat per tal d’escoltar al veïnat i per tal de poder conéixer i descobrir les autèntiques necessitats i inquietuds de cada zona del nostre poble.

Concretant la política participativa i de proximitat que MÉS ALGEMESÍ en la seua assemblea general de 2014 aprovà intensificar, el dimarts 24 de juny els regidors del partit i la resta de la Coordinadora estarem a partir de les 19:30 hores en el Parc Salvador Castell –en el tram de davant l’ambulatori- per saber què és el que vol el veïnat que posem en el Pla de Millora del Barri que després de l’assemblea presentarem a l’Ajuntament. Cal recordar que ja hem presentat per registre d’entrada dos PMB concrets, el de la zona del Pla i la Zona de la Plaça de la Ribera, que deuran ser debatuts i votats en els proper plenaris, plans que recullen les reivindicacions que ens feren arribar en el seu moment el veïnat.

Ara tots els veïns del Parc, de les places de la Ribera o Cabanilles, els veïns de gran part de la Ronda d’Alzira, de tots els carrers que van des del Parc fins el riu, i dels carrer o trams de carrer més pròxims al Parc com el carrer Muixeranga, Sant Josep, la Parra, Figueres, Molí o Sant Josep de Calassanç entre d’altres han rebut un full convidant-los a participar i fer arribar la seua veu a l’Ajuntament.

Per la nostra banda esperem que, a l’igual que les altres assemblees de barri aquesta siga un èxit, ja que aquesta zona té unes particularitats i unes problemàtiques diferents a la resta que estem segur que els veïns i veïnes ens voldran donar a conéixer i que voldran que els polítics donem solucions. Volem escoltar tant les queixes com les propostes de millorar que tinguen sobre la seua zona perquè són ells, i no nosaltres els que millor la coneixen.

La política del segle XXI ja ha arribat a Algemesí, una política que no separa al polític del ciutadà, sinó tot el contrari, una política que uneix polítics i ciutadans perquè tots els polítics hem d’exercir de ciutadans i tots els ciutadans hem d’exercir de polítics. Ara els pertoca als veïns de la zona del Parc Salvador Castell exercir de ciutadans compromesos i de polítics actius.

MÉS ALGEMESÍ

photo
 
next