Diari La Veu del País Valencià
Crevillent – El govern del PP encerta quan rectifica
Compromís celebra que la regidora Juana Guirao rectifique i no suspenga les activitats a malats d’Alzheimer durant tres mesos tot i que no estem d’acord en que no se mantinguen en el mes d’agost.

Des de Compromís per Crevillent, volem fer constar que en la reunió de 9 de juny quan aquest grup va preguntar per les activitats d’Alzheimer que s’impartien al centre de majors, podem asegurar que la regidora Juana Guirao, va respondre que acabaven les activitats del centre a excepció del ball.

Quan este grup va manifestar que no estàvem d’acord que se suspengueren durant 3 mesos les activitats als malats d’alzheimer, aquesta va dir que estudiarien el tema i que igual, un mes més es podrien fer.

Per tant tal i com consta en acta de la Comissió les activitats d’alzheimer sols es suspendran durant el mes d’agost només degut a que la regidora de Compromís Dory Cortés va manifestar que no es podia suspendre les activitats que se realitzen en aquests malalts.

Es per això que des d’este grup no es falta a la veritat, i que si s’ha aconseguit que continuen les activitats, encara que no el temps que a nosaltres ens agradaria, perquè a la fi es tindran sense activitats dos mesos, cosa que la senyora Guirao no diu en les seues declaracions.

Ens alegrem molt, que s’haja aconseguit un més mes d’activitats, gràcies a la nostra protesta, però l’objectiu d’este grup, es que els malats d’alzheimer no estigueren tant de temps sense activitat, cosa per la que seguirem lluitant sempre.

Compromís per Crevillent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa