Diari La Veu del País Valencià
Desconvocada la vaga indefinida en la cadena Hotels Husa de València
El Comité d’empresa dels hotels Husa de València, propietat de Joan Gaspart, vicepresident de la CEOE, ha decidit desconvocar la vaga indefinida que tenia previst realitzar, a partir de hui, després d’aconseguir un acord amb l’empresa pel qual s’estableix el pagament en terminis del deute que l’empresa té contret amb els treballadors i que havia motivat aquesta convocatòria.

L’acord per a la desconvocatòria és fruit de més de huit hores de negociacions entre la representació legal dels treballadors i la direcció de l’empresa. Segons es recordarà, el deute amb els treballadors es corresponia amb els últims tres mesos de treball, però aquesta situació s’estava repetint des de l’any 2010, sent el deute mitjà d’uns 4.000 euros per treballador.

A València, la cadena Husa gestiona en l’actualitat tres hotels, entre els quals es troba l’històric Hotel Reina Victòria en ple centre de la ciutat de València, i hi treballen al voltant de 70 treballadors, amb una taxa d’ocupació, durant tot l’any, del 80 al 90%.

Des del Comité d’empresa “volem agrair el suport rebut pels treballadors i treballadores del grup d’empreses, sense els quals no s’haguera aconseguit aquest acord que suposa l’abonament del deute contret per l’empresa”, han apuntat.

Comparteix

Icona de pantalla completa