Diari La Veu del País Valencià
PSPV-Xàtiva – ‘S’ha de contestar a les queixes del usuaris de la Ciutat de l’Esport’
EL PSPV EXIGEIX A LA REGIDORA QUE DONE UNA RESPOSTA ADEQUADA A LES QUEIXES DELS USUARIS DE LA CIUTAT DE L’ESPORT

Aldabero (PSPV): “no és tolerable que una representant pública conteste a queixes dels ciutadans sense fer-los cas ni acusant-los d’estar manipulats”

El PSPV de Xàtiva ha exigit a la regidora d’Esports, Yolanda Sipán, que done “una resposta adequada i com mereixen els ciutadans” després de que un col·lectiu d’usuaris del gimnàs la Ciutat de l’Esport li remeteren una carta amb un seguit de queixes pel mal funcionament o pel mal estat d’algunes instal·lacions. “El que no és tolerable és que una representant pública conteste a queixes dels ciutadans sense fer-los cas, ni acusant-los d’estar manipulats, ni dient que estan fent demagògia”, adverteix el regidor socialista Pedro Aldabero.

Els usuaris de la Ciutat de l’Esport es queixaven de situacions d’insalubritat i higiene en alguns punts, falta de ventilació, aparells que no funcionen, instal·lacions inadequades o molèsties per excés de llum solar, recordant que estes dependències tenen poc més de 3 anys de vida. El PSPV va dur estes queixes al ple així com també al Consell Esportiu “i la regidora del PP no va voler acceptar revisar les queixes ni donar una mínima explicació satisfactòria, ni cap compromís de que es gestionaria de la millor forma possible”, apunta el regidor.

Més protestes han arribat també dels usuaris de la pista de bàsquet, que es queixen de que el material del que està feta la superfície provoca el desgast excessiu del calçat esportiu, així com també provoca més ferides del normal als esportistes.

D’una altra banda Aldabero també ha proposat a la Regidoria d’Esports que dins de la borsa d’hores que té l’empresa 4 Fulles per a la Ciutat de l’Esport dedique un monitor dues hores a la setmana a explicar com fer ús de les instal·lacions del gimnàs. D’esta forma explica el regidor del PSPV “els usuaris podran fer un exercici més saludable, i també es podrà millorar la conservació dels aparells”.

Finalment Pedro Aldabero També ha lamentat que el Consell Esportiu s’haja gastat 200 euros de diners públics per fer publicitat del partit de futbol entre el CD Olímpic i el Real Madrid, “quan era un esdeveniment que anava sobrat de publicitat per tots els costat, i fins i tot a nivell estatal”. Aldabero ha recordat que esta quantitat gastada “és més fins i tot que la beca que rep qualsevol jove esportista de la ciutat per poder entrenar-se”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa