Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de La Pobla Llarga sol·licita la convocatòria urgent del consell agrari
El Grup Municipal Socialista sol·licita la convocatòria urgent del consell agrari per valorar els danys de la pedregada

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga ha demanat per instància a l‘Alcalde, la convocatòria del consell agrari municipal urgentment per valorar amb tots els agents locals vinculats amb el camp el dany de la pedregada i sobre tot presentar propostes per pal·liar els efectes negatius

Neus Garrigues, portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament, sap que “es molt prompte hui per valorar al 100% els danys en cítrics, el nostre principal conreu, però mentre es convoca el consell i ens reunim podem anar preparant les dades més exactes”

Cal recordar que el consell no ha sigut convocat per Rafael Soler des de fa més de dos anys i davant la pedregada d’ahir, fa imprescindible una reunió urgent.

Neus Garrigues veu imprescindible “obrir la porta a dotar de forma excepcional al consell d’un pressupost excepcional important”. En el passat ple extraordinari, el PP va votar a favor d’allargar un any més el pagament del préstec de proveïdors deixant de pagar uns 200.000 euros de l’actual pressupost. Neus Garrigues veu una possibilitat “la de utilitzar part d’aquestos diners per convocar ajudes als llauradors per la pèrdua de jornals que de segur esta pedregada provocarà”

Comparteix

Icona de pantalla completa