Diari La Veu del País Valencià
Alberto Fabra: Si jo estiguera imputat, renunciaria
ACN / València

El president valencià ha dit que té “la consciència molt tranquil·la des que tinc càrrecs de responsabilitat pública perquè tot el que he fet, ho fet en funció de les meues conviccions i entenent que la vocació de servei és una entrega”.

Fabra ha dit que no permetrà que ningú utilitze aquesta fermesa contra la corrupció “com un atac per desestabilitzar la institució o el PP”.

“Que ningú pense que per evitar que jo puga estar a la presidència, més enllà d’un procés instruït pels jutges, vagen presentant denúncies que l’únic que busquen és precisament això”, ha advertit Fabra.

El president valencià ha fet aquestes declaracions durant la compareixença per fer balanç dels seus dos anys al capdavant de l’executiu.

Fabra ha sigut preguntat pels mitjans sobre la línia vermella que ha marcat en contra de la corrupció, apartant de tota responsabilitat pública, al seu grup parlamentari, els imputats per presumptes casos de corrupció. El president valencià ha respost com actuaria ell si fos imputat per corrupció.

Recentment, l’Associació valenciana contra la corrupció ha presentat una denúncia contra Alberto Fabra en la seua etapa com a alcalde de Castelló. L’acusen d’haver, presumptament, contractat dos assessors per al consistori que realment farien la seua feina a la seu del PP municipal.

Comparteix

Icona de pantalla completa