Diari La Veu del País Valencià
El Consell amaga les liquidacions de les empreses dels departaments sanitaris privatitzats
RedactaVeu / València

“Llombart ens contesta donant-nos sols la liquidació de Ribera Salut i únicament fins l’any 2007. Res dels altres departaments i tampoc de la Ribera a partir de 2007. Ens preguntem el per què d’aquesta opacitat, si el que vol amagar el Consell és la manca de control de com, quan i quant s’està pagant des de l’administració pública a aquestes empreses”.

Albiol explica que les liquidacions anuals “mostren els comptes d’aquestes empreses amb el Consell, així com si el resultat al final d’un any dóna per a ingressar o per a tornar, etc; per tant no entenem per què no podem accedir a aquesta documentació i per què aquesta no està disponible després de tants anys”, subratlla.

La parlamentària recorda que aquestes liquidacions haurien de fer-se públiques cada any, quan es tanca l’exercici anual.

Albiol reclama “un aclariment immediat, per a evitar sospites, per exemple, que les conclusions d’eixes liquidacions són beneficioses per a aquestes empreses”. La diputada ha anunciat que tornarà a demanar al conseller la mateixa documentació que no li ha sigut entregada.

Comparteix

Icona de pantalla completa