L'Ajuntament de Sueca anuncia novetats per a la celebració del Nadal

2 desembre 2014 01:00h
Les regidories de Festes i Comerç de l’Ajuntament de Sueca han preparat per a les pròximes festes una sèrie de novetats amb l’objectiu de potenciar encara més la celebració del Nadal en el municipi. Tant Dimas Vázquez com Manoli Egea, responsables d’estes regidories, han decidit innovar en diversos aspectes que aniran, des de la il•luminació fins a la posada en escena preparada per al desenvolupament d’estes celebracions. Algunes de les novetats consistiran en la instal•lació de major il•luminació ornamental en els carrers del nostre municipi i la instal•lació d’un arbre de grans dimensions en la plaça de l’Ajuntament que, junt al betlem restaurat, dotarà d’un ambient molt nadalenc al centre; a més de la nova il•luminació de balcons i la reproducció de nadales en la plaça.

“Amb estes actuacions pretenem que la ciutadania deixe de banda, per un moment, les seues preocupacions i, com no podia ser de cap altra manera, potenciar el comerç local i que les suecanes i suecans puguen fer les seues compres sense eixir de la nostra ciutat, fomentant així el nostre comerç, una de les màximes de l’Ajuntament i de l’associació Arrimat”, ha explicat Vázquez.

A més de tot l’anteriorment dit, des de les regidories de Festes i Comerç oferiran també la possibilitat que els més menuts puguen visitar Pare Noel i als Reis Mags, els dies previs a les celebracions, en la plaça de l’Ajuntament. A més de saludar ses majestats, els xiquets i xiquetes podran realitzar-se fotografies i deixar-los les seues cartes. L’encesa de les llums i la posada en escena del nou ambient nadalenc estan previstos, si el temps no ho impedix, per al divendres 5, a les 18 hores, en la plaça de l’Ajuntament. Tant Vázquez com Egea, esperen que totes les novetats introduïdes enguany siguen del grat de tots els ciutadans i ciutadanes de Sueca, alhora que els desitgen unes bones festes nadalenques.

next