La salut dels veïns i veïnes de la nostra comarca s’utilitza com a moneda de canvi

30 juny 2014 01:00h
Ara hem pogut conèixer el que abans era un clam. El sindicat SIMAP ha desvelat que els ciutadans de altres Departaments no passen cap garbell  a l’hora de ser atesos per un especialista.

Mentre tant els veïns de la Ribera  tenen que esperar, en la majoria dels casos  més de lo previst per a que un especialista puga donar la seua opinió.

La dirigent socialista de la executiva del PSPV-PSOE Mª Jose  Dasca  ha  declarat que una vegada més  i sense cap rubor, la salut dels veïns i veïnes de la nostra comarca s’utilitza com a moneda de canvi  entre les empreses  financeres  sanitàries  i no sanitàries que viuen de forma sapròfita dels diners públics. El negoci és  el que importa.

La poderosa maquinària de marketing de la empresa, a la ordre de la UTE,  s’esforça per ocultar a la opinió pública la realitat de la gestió de les llistes d’espera, la gestió dels recursos humans i tot allò que puga significar negatiu per a la concessionària.

Dasca, no es creu la informació que la pròpia empresa subministra, per quant la captació que la UTE realitza, és contradictòria amb la mecànica habitual de publicitat i màrketing , solament cal veure la pàgina Web en la que oferta distints telèfons per als veïns de la Ribera o per als de fora  del Departament. Un a mostra evident dels circuits alternatius de la empresa que no li importa guanyar diners encara que siga retallant els drets dels veïns de la Ribera.

Des del PSPV-PSOE volem ficar de manifest que   rebutgem aquesta política d’interessos en la salut dels veïns i veïnes de la comarca de la Ribera  i que  es intenció del  PSPV-PSOE recuperar per a la gestió publica el que mai tenia que haver-se  subhastat.

PSPV Ribera Alta

photo
 
next