Diari La Veu del País Valencià
Sueca estrena il•luminació nadalenca
La plaça del Mercat, la plaça de l’Ajuntament, la fatxada de l’edifici consistorial i algunes altres de finques construïdes en la mateixa plaça, han estrenat enguany nova il•luminació nadalenca.

Divendres passat, el regidor de Festes, Dimas Vázquez, acompanyat per la regidora de Comerç, Manoli Egea, i el president d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Tony Landete, van procedir a l’encesa oficial d’esta nova il•luminació amb què es pretén “que els ciutadans i ciutadanes puguen participar més de l’ambient nadalenc, alhora que organitzar unes festes d’acord amb la nostra condició de capital de comarca. Intentem innovar any rere any perquè la ciutadania puga disfrutar, sense eixir de Sueca, d’unes festes nadalenques que desitge siguen molt felices per a tots”, ha expressat Vázquez. “El que pretenem des de la Regidoria de Comerç és donar calor, afavorir que la ciutadania recórrega els carrers del municipi i generar-li les ganes de fer les seues compres ací, en el comerç local. És el que estem fent des que va començar esta legislatura, impulsar la proximitat i les compres en la ciutat”, ha afirmat Egea.

Altres zones del municipi han estrenat també il•luminació enguany, amb la qual cosa es pretén augmentar l’ambient nadalenc i incrementar les compres en el comerç local. A més, i com a novetat també, s’ha instal•lat un arbre de grans dimensions en el centre de la plaça, cedit a l’Ajuntament a cost zero per part de l’empresa que s’ha encarregat de la il•luminació nadalenca. A tot això cal sumar la música de nadales que, en determinades hores del dia, contribuirà a crear un major ambient nadalenc. I, específicament pensant en els més menuts, d’ací a uns dies podran visitar en la plaça al Pare Noel per a entregar-li les seues cartes en persona. Els dies 2, 3 i 4, podran fer el mateix amb els Reis Mags.

D’altra banda, dins de les festes, el pròxim 31 de desembre tot aquell que ho desitge podrà menjar-se el raïm en la plaça de l’Ajuntament, ja que es va a organitzar una festa de fi d’any amb discomòbil de 23 a 2 de la matinada. Finalment, el regidor de Festes va anunciar que enguany la cavalcada dels Reis Mags amplia el seu recorregut pel carrer Sequial, plaça de l’Ajuntament, carrer Sant Cristòfol, carrer Mare de Déu i finalitzarà en la plaça del Convent, per a donar més cabuda a la gran quantitat de públic assistent.

Comparteix

Icona de pantalla completa