Diari La Veu del País Valencià
Oblidada la promesa de convertir l’IES Jorge Juan en centre de referència
La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat hui que “la Conselleria d’Educació ha oblidat la promesa que realitzà en 2009 de convertir l’IES Jorge Juan d’Alacant, el més antic del municipi, en un centre de referència en l’educació de zero a 18 anys”.

Mollà ha recordat que “aleshores la Conselleria d’Educació va assegurar que este institut experimentaria una completa transformació en la que s’invertirien més de tres milions d’euros i que permetria al centre alacantí convertir-se en tot un referent”.

En este sentit, la diputada ha explicat que “des del nostre grup parlamentari hem volgut tornar a preguntar al Govern valencià sobre quan pensava portar a terme esta actuació pendent des de fa cinc anys, ja que l’únic que ha aconseguit Conselleria és que este centre siga referència de les retallades”.

“Ara en la seua resposta la Conselleria ignora esta actuació compromesa en 2009 i es limita a assegurar que este centre ja ha sigut matèria de dues actuacions per import de 59.000 i 43.000 euros, però cal recordar a la consellera, María José Català, que les hemeroteques existeixen i que ara no pot fer com que este anunci mai va existir”, ha destacat.

Per a Mireia Mollà, “és vergonyós que la Conselleria ni tan sols assumisca que, efectivament, l’anunci de 2009 se sumarà a la llarga llista de promeses incomplertes del PP i es negue a donar explicacions a la comunitat educativa de l’IES Jorge Juan, que porta anys esperant l’ampliació”.

Compromís per Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa