L’Associació de Donants de Sang inaugura una exposició a Sueca

9 desembre 2014 01:00h
Un any més, l’Associació de Donants de Sang de Sueca ha inaugurat l’exposició en què mostra tots els regals que empreses i comerços de la ciutat  han oferit per a ser sortejats entre els donants al finalitzar l’any. A l’acte, que va tindre lloc divendres passat, van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la festera major, Eila Colomar, i la seua cort d’honor; així com representants de diferents associacions del municipi.

La presidenta de l’Associació de Donants de Sang, Manuela Godoy, i el coordinador, José Baldoví, van donar la benvinguda a tots els assistents i van tindre paraules d’agraïment per a l’Ajuntament i, especialment, per a totes les persones que són donants. Van agrair també la col•laboració dels comerços de Sueca participants. Tant el regidor de Festes, com la Festera Major i l’alcalde, van coincidir en els seus parlaments a l’hora de remarcar la importància vital que té l’acte de la donació per a salvar vides, i la generositat extrema que demostren totes aquelles persones que decidixen donar sang.

L’alcalde de Sueca va remarcar també el magnífic treball que duen a terme els responsables de l’Associació Local de Donants de Sang de Sueca, a l’aconseguir que el nostre municipi siga referent, any rere any, en el nombre de donacions.

Dijous que ve 11 de desembre, en el Centre de Salut de Sueca, tindrà lloc l’última de les donacions de sang de l’any, de 17 a 21 hores; i al finalitzar, se celebrarà el sorteig de regals de l’exposició entre tots els donants. 

next