Sueca potència les compres nadalenques en el municipi

19 desembre 2014 01:00h

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sueca i Arrima't (Associació de Serveis i Comerç) han programat una sèrie d’actes per als pròxims dies a fi d’incentivar les compres nadalenques en el municipi i que, xiquets i adults, disfruten al màxim d’estes festes. Una de les novetats introduïdes enguany és la possibilitat que Pare Noel en persona entregue els seus regals i puguen fotografiar-se amb ell. Per a això, és necessari que les compres es realitzen en qualsevol dels comerços de Sueca i informar en  l’establiment que es desitja participar en esta entrega de regals personificada. El dia 24 de desembre, a partir de les 19 hores, el Pare Noel entregarà eixos regals en sa casa, ubicada en la plaça de Sant Pere. “Sempre estarem recolzant al 100% totes les iniciatives que es duen a terme per a potenciar el comerç. I, com no podia ser de cap altra manera, en estes dates nadalenques, que suposen una oportunitat més per als comerços puguen incrementar les seues vendes”, ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea. “Vull agrair, una vegada més, el gran esforç de tots els negocis participants per la il·lusió que posen en tot allò que realitzem. Pensem que estes activitats mouen l’economia local”, ha assenyalat Tony Landete, president d’Arrima’t.
 
 
Prèviament a eixe dia, el diumenge 21, des de les 10 fins a les 21 hores, en la plaça de Sant Pere i els voltants, s’oferirà “Nadal al carrer”, la primera Fira del Comerç Nadalenc en Sueca, on els visitants podran trobar una àmplia varietat de comerços locals que oferiran tot tipus de productes i serveis per a regalar en estes festes. Nadal al carrer comptarà també amb unflables per als més menuts i amb la presència del Pare Noel i un dels seus elfs que arreplegaran en sa casa totes les cartes que els vullguen entregar.   
 
El mateix diumenge 21, a les 19,30 hores, junt a la casa del Pare Noel, tindrà lloc el sorteig de la 4a edició de la Piràmide Comercial, amb un únic súper premi valorat en 1.500 euros per a gastar en els establiments participants en la campanya, i set premis de 100 euros, també en vals de compra, donats per la Regidoria de Comerç.


 
next