Diari La Veu del País Valencià
Serafín Castellano: “El PSPV vol que la Comunitat siga un apèndix de Catalunya”
EFE / RedactaVeu / Morella

Castellano s’ha referit així a la presència del secretari general del PSPV, Ximo Puig, en l’Aplec dels Ports de Morella, on es reivindica els Països Catalans amb la seua llengua i història.

El dirigent del PP ha criticat que Puig “es venga al millor postor amb l’única finalitat de buscar suports per a mantenir-se en el càrrec” i ha lamentat “les picades d’ullet a partits independentistes, així com l’última foto amb una quatribarrada en el municipi on el líder socialista va ser alcalde, fet que evidencia que Puig no solament no treballa per la Comunitat, sinó que ni tan sols creu en ella”.

Ha sostingut que “la cúpula del PSPV, lluny de fer un cop de mà per a crear ocupació, impulsar l’economia o garantir els serveis socials, es dedica a presentar el seu projecte estrella sobre el federalisme, que a més de no oferir cap solució, està molt lluny d’allò que preocupa els ciutadans”.

Castellano ha manifestat que els populars valencians “no desviarem l’atenció d’allò que realment preocupa les persones, que és l’ocupació i la garantia dels serveis socials, i sempre amb lleialtat a Espanya però amb fermesa en la defensa de la nostra autonomia, la nostra llengua i la nostra història”.

“Els valencians requereixen de polítics centrats a millorar la nostra terra i donar possibilitats de futur”, ha manifestat el dirigent del PP, qui ha recriminat que els socialistes “són incapaços de fer cap proposta perquè tenen els cinc sentits posats en les seues lluites internes”.

Faccebook NNGG Partit Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa