Diari La Veu del País Valencià
Elecció Cartells de Semana Santa i Falles 2015 a Sueca
Els treballs presentats per Juan Girbés i Juan Diego Ingelmo han sigut els triats en esta edició

El treball presentat per Juan Girbés Masiá, de Museros, ha resultat el guanyador del concurs que organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a representar la Setmana Santa del municipi en 2015.

Amb el lema “Marjal”, esta obra s’ha imposat, per majoria de vots dels membres del jurat, entre les 27 que s’han presentat a esta edició. El jurat ha estat format pel regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Turisme, Manoli Egea; el regidor, Daniel Meseguer; el president de la Junta Major de Confraries, Pedro Juan Martínez; i el dissenyador, Fernando Viñoles. Els treballs finalistes han sigut els presentats per Cristóbal Aguiló Domínguez, d’Alcantarilla (Múrcia), amb “Pasión por la Semana Santa”; i Carles Lledó Grau, de Sueca, amb “Creu Sants”.

Pel que fa a la imatge representativa de les Falles del municipi per a 2015, Juan Diego Ingelmo ha repetit el triomf aconseguit l’any passat.

El seu cartell titulat “Flama” ha sigut el més votat pel jurat entre els 35 presentats a esta edició. Els treballs finalistes han sigut els de José Ángel Ligero Martínez, d’Alfaro (La Rioja), amb “Color, Calor, Fusión-Fallas; i María Estruch Ortí, de Sueca, amb “Xiqueta meua”.

El jurat ha estat format pel regidor de Festes, Dimas Vázquez; el regidor, Daniel Meseguer; el vicepresident de la Junta Local Fallera, Silvio Lena; el dissenyador, Fernando Viñoles; i el director de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltran, Juan Antonio Llopis. El regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha sigut l’encarregat de transmetre als guanyadors la decisió del jurat.

Comparteix

Icona de pantalla completa