Diari La Veu del País Valencià
El suecà Ricard Ortega guanya el I Concurs Nacional de Trombó
Ricard és membre de la Unió Musical i va iniciar els seus estudis amb tan sols 8 anys

El jove músic suecà de 16 anys, Ricard Ortega Ribera, ha aconseguit el títol de Millor Trombonista en la seua categoria, en la primera edició del Concurs Nacional de Trombó, celebrat els dies 20 i 21 de desembre, en el Conservatori Municipal José Iturbi de València.

El certamen ha sigut organitzat per l’Associació de Trombonistes Espanyols amb l’objectiu de potenciar els músics més joves de cara a la celebració, en els pròxims mesos, d’un Festival en què participaran els millors trombonistes del món, i en el qual també ho farà Ricard com a part del seu premi. A més, per ser triat el millor trombonista d’Espanya en la seua modalitat (de quinze a díhuit anys), li ha correspost un viatge a París, per a visitar una de les millors fàbriques de trombons; i un viatge a Frankfurt, per a assistir a la Fira Internacional d’Instruments Musicals, que se celebrarà a l’abril.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; i els regidors de Joventut i Promoció Lingüística, Raquel Tamarit i Salvador Giménez, han rebut Ricard este matí en el saló de plens per a felicitar-li en persona. “Premis com este demostren la gran importància formativa que tenen les societats musicals en Sueca. Tenim grans intèrprets, i Ricard és un exemple. Les meues felicitacions per a ell. Podem estar ben orgullosos en Sueca de tots els músics que tenim”, ha afirmat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

Comparteix

Icona de pantalla completa