Diari La Veu del País Valencià
ERPV Vinaròs demana el tancament dels negocis amb activitat il.legal
Aquests dies estem veient , i així.i ho denunciem des d’Esquerra Republicana, que a la zona de Fora’l Forat , camí del Barranc(Sant Pasqual) i a la raval de Càlig(C/ Pilar), l’equip de govern de Vinaròs de Juan Bautista Juan han permès l’apertura a l’activitat a diferents negocis de restauració que no tenen cap dels permisos que es precisen per poder obrir. S’ha de dir clarament: estem davant d’un greuge comparatiu cap a tots aquells negocis de restauració de Vinaròs que compleixen escrupulosament durant tot l’any amb els deures fiscals i ordenances perquè hi ha una normativa que els obliga a fer-ho, i ens trobem ,ara, amb uns negocis de temporada que entre que “em trec el permís o no”, estan actuant de manera deslleial i amb la inoperància de qui té la responsabilitat de fer-los tancar.

Des de l’entrada de l’equip de govern del PP al 2011 ha estat cridanera la seva tasca de reglamentar tot allò que ha pogut; es tractava de regularitzar coses que “funcionaven de manera caòtica” segons els governants. D’aquesta manera, amb la voluntat de fer creure una certa eficàcia en la tasca de govern, hem assistit a la regularització de l’ocupació de la via publica, als protocols de petició de llicències d’activitat, o la contractació de 7 quioscs al llarg de tot el passeig.. Però no ens enganyem: estem davant de la política d’aparador del Partit Popular.

Aquest greu fet, l’apertura de certs establiments sense complir els requisits de permisos legals, no s’arregla fent cara de sorpresa o posant denuncies rere denuncies, aquesta desídia no s’arregla baixant impostos als que paguen tot l’any, però permetent, al mateix temps, a altres que puguen obrir negocis il.legalment. Aquests fets s’arreglen respectant a aquells que paguen i aquest respecte també s’ha de traduir en un respecte als usuaris perquè tots formem part de la mateixa nau , és a dir, no permetent l’apertura de cap xiringuito , de cap OctoberFest, o de cap Bar al carrer Pilar. Mai l’acció de govern ha d’anar, per desidia ,en favor de qui no segueix la normativa que segueixen tots.

Des d’Esquerra Republicana demanem el tancament d’aquests negocis que amb la seu activitat il.legal són una burla als nostres sectors més actius i sacrificats.

ERPV Vinaròs

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa