EUPV reclamarà que es garantisca la matrícula als vint exclosos d’infermeria

4 juliol 2014 01:00h
El diputat d’EUPV, Víctor Tormo, considera inadmissible que la Conselleria d’Educació haja exclòs a 20 alumnes de segon curs  del mòdul d’auxiliar d’infermeria per manca d’unitats i professorat, “aquests són els resultats de les retallades del Consell en educació, gent que hauria de poder finalitzar els seus estudis, no pot perquè el govern ha volgut estalviar on no deuria i no ha posat els mitjans necessaris”.

El diputat demanarà a Les Corts Valencianes que  la Generalitat Valenciana garantisca el dret a l’educació d’aquests vint alumnes i puguen finalitzar els seus estudis amb normalitat, “volem saber que ha passat i que es rectifique immediatament. El que tenim clar és que l’única raó per la que aquests alumnes no poden continuar la titulació, és producte d’una decisió política, no de qualificació acadèmica”.

Tormo finalitza recordant al Govern Valencià que l’educació pública no és una despesa, sinó una inversió, “al retallar en educació estem retallant el futur de les noves generacions. El Partit Popular només veu una col·lecció de números susceptibles de ser reduïts en el pressupost, no veu o no vol veure més enllà i això és molt preocupant”.

EUPV Castelló
 
photo
 
next