Amics de Sant Antoni celebra la tradicional romeria en Sueca

26 gener 2015 01:00h

L’Associació Amics de Sant Antoni Abad, presidida per Vicent Lledó “ Pío” va celebrar ahir diumenge la tradicional romeria pels carrers de la ciutat i la posterior benedicció d’animals. Prèviament, es va celebrar una missa en l’església de la Miraculosa i, a continuació, es va iniciar la desfilada d’animals per a la seua benedicció.
 
 
En primer lloc van ser les mascotes més xicotetes, i després van desfilar, per alguns dels carrers del municipi fins a arribar a la porta de l’església, cavalls i un gran nombre de carros de ciutadans de Sueca i d’altres poblacions pròximes.
 
 
Més de 3.000 panets es van repartir a tots els participants en la romeria i als assistents a la missa. En esta edició, la número 20, van participar més de 300 cavalls. A més, com tots els anys, es van rendir homenatges a quatre persones molt vinculades al món dels cavalls. En esta ocasió van ser Paco Hermida, Vicente Martínez, Paco Cebolla i Iñaki Rodríguez, qui van rebre una placa commemorativa de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Va estar també present en la celebració el regidor de Festes, Dimas Vázquez. 
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next