Diari La Veu del País Valencià
Amics de Sant Antoni celebra la tradicional romeria en Sueca
L’Associació Amics de Sant Antoni Abad, presidida per Vicent Lledó “ Pío” va celebrar ahir diumenge la tradicional romeria pels carrers de la ciutat i la posterior benedicció d’animals. Prèviament, es va celebrar una missa en l’església de la Miraculosa i, a continuació, es va iniciar la desfilada d’animals per a la seua benedicció.
En primer lloc van ser les mascotes més xicotetes, i després van desfilar, per alguns dels carrers del municipi fins a arribar a la porta de l’església, cavalls i un gran nombre de carros de ciutadans de Sueca i d’altres poblacions pròximes.
Més de 3.000 panets es van repartir a tots els participants en la romeria i als assistents a la missa. En esta edició, la número 20, van participar més de 300 cavalls. A més, com tots els anys, es van rendir homenatges a quatre persones molt vinculades al món dels cavalls. En esta ocasió van ser Paco Hermida, Vicente Martínez, Paco Cebolla i Iñaki Rodríguez, qui van rebre una placa commemorativa de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Va estar també present en la celebració el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Comparteix

Icona de pantalla completa