Diari La Veu del País Valencià
Cal un nou plantejament per fomentar l’oci a Crevillent
El Grup Municipal EUPV-ERPV lamenta que l’única alternativa d’oci que s’ofereix als joves de Crevillent per part del consistori municipal siga un autobús per anar a altres ciutats, en lloc de facilitar alternatives al nostre poble.

Així s’ ha manifestat el Grup Municipal EUPV-ERPV, en referència a la posada en marxa, un anys més, del Bus de la Marxa per part de l’ Ajuntament de Crevillent, que servirà per portar als joves de Crevillent a altres ciutats, “mentre que la falta d’alternatives al nostre poble està fent que Crevillent es convertisca en un poble dormitori, un poble on les possibilitats per fer un ús atractiu del temps lliure són pràcticament nul·les”. Segons el regidor d’esquerres Vicent Selva, “és necessari que el Govern local treballe per ser capaços de tornar a donar vida al nostre poble, un poble que a hores d’ ara està mort, especialment per als joves, i la millor manera de fer-ho és en primer lloc que l’ Ajuntament oferisca propostes interessants i variades; i en segon lloc que l’ Ajuntament done facilitats i no pose traves a les iniciatives oferides per associacions o establiments privats. Només treballant així –ha remarcat Selva- aconseguirem fer que un poble que ara està pràcticament mort en quant a oci, torne a tindre vida”.

Des de la coalició d’esquerres han volgut remarcar que esta situació és permanent la resta de l’any, no és una problemàtica només de l’estiu, tot i això, és en aquestes dates quan més evident es fa la manca de propostes en Crevillent.

Per últim, EUPV-ERPV ha recordat que en aquesta legislatura han sigut vàries les propostes que s’han fet des d’este grup en relació amb l’ oci, com la construcció d’una piscina municipal, propostes, assenyalen des d’ EUPV-ERPV, que “sempre han sigut rebutjades per l’ equip de govern”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa