Crespo critica que el PP ja actua només en clau electoral

5 juliol 2014 01:00h
-
Crespo critica que el PP ja actua només en clau electoral
 
Membres de l'executiva de Compromís per Dénia han fet hui una roda de premsa per tractar diversos temes d'actualitat. Com a tema central, les obres d'un nou aparcament a la zona del Port de Dénia.

El portaveu Josep Crespo ha criticat el poc paper de la ciutat de Dénia en la planificació del Port i ha insistit en què, tot i pertànyer a Conselleria, aquesta infraestructura forma part del paisatge de Dénia i caldria que, a més d'opinar del seu futur, la ciutat hauria de tindre'n algun benefici. “Amb les obres a correcuita d'un nou aparcament, Conselleria deixa veure que el seu únic interés és econòmic, ja que el passeig marítim que es va plantejar en un principi encara no s'ha començat. A més a més, de tot els beneficis que trau el Port, no en reverteix cap en Dénia”, ha declarat el regidor.

En el mateix sentit, el coportaveu de Compromís, Rafa Carrió ha insistit en que el poble té dret a decidir sobre el futur del Port,”volem una ordenació, un seguiment i una polanificació. És un dels ports més rendible del País Valencià però a Dénia, llevat del privilegi visual, no en tenim cap altre”.

En un altre ordre de coses, Josep Crespo ha fet referència al nul avanç del Pla General i a les declaracions de la Consellera de Benestar Social ahir a Dénia. Per al regidor, “el PP ja pensa en clau electoral, no pensa solucionar els problemes que té ara mateix i que afecten als ciutadans, sinó en què passarà després a les eleccions i després “. Crespo insta a l'alcaldessa i a l'equip de govern a plantar-se a València i demanar d'una per totes un conveni clar amb la Residència i una solució per traure endavant el Pla General.

Compromís per Dénia

photo
 
next