Diari La Veu del País Valencià
Alcoi – Adjudicacions a familiars de membres del govern municipal
Dins de la seua línia de transparència i entenent que la contractació és un tema important per als ciutadans, Compromís ha tornat a explicar en la seua pàgina Alcoi en conill la gestió municipal.

Una volta més, a través d’una presentació digital, intentem explicar d’una manera senzilla, però amb detalls, un aspecte de la gestió del govern, en aquest cas els treballs de pintura dels passos de vianants de la ciutat — ha comentat David Abad, portaveu del grup municipal.

Abad explica que: “Ja fa un any que Compromís va demanar en el Ple que es pintaren els passos de vianants perquè la majoria dels que hi ha a la ciutat presentaven un aspecte lamentable i representaven un perill per a les persones. La resposta va ser que costava molts diners, que comprarien maquinària per a pintar i que açò ho farien treballadors municipals.”

Des de Compromís hem detectat que l’Ajuntament ha comprat la maquinària i el material necessaris, però que s’ha adjudicat sense contracte la pintura d’alguns passos de vianants per valor de més de 30.000 euros, i a persones de l’entorn del govern municipal. A més, utilitzant un vehicle municipal —conclou el regidor.

Compromís per Alcoi

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa