Diari La Veu del País Valencià
Compromís denúncia la falta de enteja de Ciutat Vella
Compromís denúncia la falta de enteja de Ciutat Vella
“En esta època estival on és suposa que la ciutat de Sagunt gaudeix de turisme és quan més brut està tota Ciutat Vella, des de la pujada del Castell fins els carrers de la Juderia on els turistes van camí del Calvari” explica Albert Llueca.
Des de Compromís denúncien una vegada més la poca previsió per part de l’equip de govern per a tindre “neta una zonma important de la ciutat i que ha de ser motor econòmic de turisme durant l’estiu” continua Llueca “i on podem comprovar com els veïns i veïnes és queixen del mal estat dels carrers o com s’han llevat contenidors deixant sense servei a una gran part dels ciutadans”.
Els nacionalistes ja varen advertir d’aquest problema a la SAG, tal i com els va contestar en la premsa Ximo Catalán a la denúncia de la bruticia d’Al Mardà i la única actuació que hi ha hagut ha sigut la de netyejar la plaça de la Sang, “en la que han estat més de quatre dies netejant-la dem,ostrant que el manteniment d’aquesta zona no s’havia realitzat des de feia temps”.
Llueca destaca que “si volem apostar per el turisme no sols hi ha que inaugurar espais o colocar cartellets, també ha de ser agradable visitar les zones més importants en quant a aspecte turístic és correspon”. És per tot açò que durant la proper Consell de la SAG demanerem quin és el planning de neteja d’aquesta zona de la ciutat i a que ha sigut degut l’abandó per part del Partit Popular “d’una de les zones amb més valor turístic i patrimonial”.
Contenidors
També volem saber perque s’han llevat contenidors de la ciutat, per exemple en Ciutat Vella, traslladant-los a zones més llunyades tot i que la gent que viu en eixes zones “son gent gran que no pot acaminar adequadament per poder traure la seua borsa de fem a la fi del dia”. També denúnciem el canvi de contenidors en la zona del Barri Obrer i adjacents les quals han passat de ser d’obertura amb el peu a obertura de mà “en aquesta zona la població també és d’avançada edat i és complica la recollida del fem ja que és molt més difícil obrir amb la mà i molts d’ells tenen minusvalies que no ho poden aconseguir”

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa