Diari La Veu del País Valencià
Inundació i caos ahir a les Urgències de l’Hospital Clínic
El grup parlamentari Compromís ha tingut coneixement a través de pacients i personal sanitari de la situació de caos que es va viure ahir en les Urgències de l’Hospital Clínic Universitari per la inundació de les instal·lacions.
Segons ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “el que va ocórrer ahir a l’Hospital Clínic és inacceptable, la tapa del clavegueram situada davant l’entrada d’Urgències és va alçar i van començar a brollar aigües residuals que entraren directament en les instal·lacions hospitalàries; al mateix temps dels vàters d’Urgències brollava també aigüa, amb la qual cosa s’inundaren totes les estàncies”.

A part de la situació d’insalubritat que es produí en Urgències, com denotava la forta olor que desprenien les aigües provinents del clavegueram, es posà en risc la seguretat dels pacients i dels treballadors del centre ja que l’aigua cobrí nombrosos cables i material elèctric, arribant-se a escoltar un esclafit després del qual les Urgències es quedaren a fosques.

Per a Oltra “no podem admetre que davant una situació de pluja copiosa les Urgències d’un hospital públic queden inundades i posen en perill els usuaris i treballadors. Des de Compromís exigim al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, explicacions davant esta caòtica situació i la inversió en mesures urgents d’acondicionament de les instal·lacions i el clavegueram d’este centre hospitalari perquè no torne a viure’s un desastre com este”.

Compromís per València

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa