Diari La Veu del País Valencià
Sueca rep la visita turística de 60 dones de Benaguasil
Les visitants, que s’han mostrat encantades, han conegut l’Ajuntament, el Mercat Central i la Muntayeta dels Sants, a més de degustar productes típics del municipi

Un grup de seixanta dones de l’Associació Unió de Dones de Benaguasil estan recorrent durant tot el dia el nostre municipi, en una visita que els ha portat este matí a l’edifici consistorial i al Mercat Central. A continuació, han realitzat la Ruta dels Arrossars en un tren turístic fins a la Muntanyeta dels Sants. “Estic molt contenta perquè la finalitat de crear noves rutes turístiques és que la gent vinga a conéixer el nostre municipi i la nostra gastronomia autòctona i, d’esta manera, contribuïsca a l’economia local. Crec que estem recollint el que hem sembrat. Estem convertint en realitat la nostra il•lusió, i em sent satisfeta perquè açò suposa una meta més aconseguida, s’està notant eixe treball que hem estat realitzant durant estos anys”, ha explicat la regidora de Turisme, Comerç i Mercats, Manoli Egea.

La primera parada de la visita ha sigut l’Ajuntament. Allí, el grup de dones ha pogut contemplar les sales principals de l’edifici, com ara el saló de plens, la sala de juntes de govern i el despatx d’alcaldia, on han sigut rebudes per la màxima autoritat municipal, Salvador Campillo. “Hem quedat encantades i admirades per la recepció en l’Ajuntament, hem trobat unes persones amabilíssimes, tant la guia que ens ha explicat totes les dependències, com l’alcalde, una persona molt atenta, i la regidora de Turisme, Manoli Egea. L’edifici ens ha encantat perquè conserva eixe aire clàssic i senyorial”, ha afirmat Estrella Ortí, presidenta de l’Associació Unió de Dones de Benaguasil, un col•lectiu que aglutina a 400 sòcies.

A continuació, han visitat el Mercat Central on el president de l’Associació de Venedors, Salvador Celda, els ha oferit una explicació sobre l’embotit autòcton de Sueca. “Vaig parlar amb el president de l’associació i em va proposar, a més, oferir-los una degustació dels nostres productes típics. Estic molt contenta per l’èxit de la iniciativa, ja que estan encantades”, ha afirmat Egea. Finalment, el grup de dones ha realitzat la Ruta dels Arrossars a bord d’un tren turístic que els ha oferit una magnífica panoràmica de la marjal fins a la Muntayeta dels Sants. La visita ha finalitzat amb un dinar en un restaurant del municipi.

Comparteix

Icona de pantalla completa