No volem escollir cap president de la Diputació de Castelló

7 juliol 2014 01:00h
Diputat Víctor Tormo
El diputat d’Esquerra Unida, Víctor Tormo, ha volgut valorar la proposta llançada per Javier Moliner, per a l’elecció directa dels presidents de la Diputació de Castelló, “el problema no és com es trien els presidents, el problema és la pervivència d’una estructura administrativa anacrònica i sense pràcticament competències”, i afegeix, “no aporten res i suposen una despesa completament supèrflua. No volem escollir cap president de la Diputació de Castelló, perquè no volem diputacions ”.
 
A juí del parlamentari d’esquerres l’opció més raonable i sensata és la supressió de les diputacions, “autèntiques maquinàries clientelars per a col·locar amics i simpatitzants del govern de torn. El cas de Castelló és paradigmàtic i absolutament escandalós”.
 
El representant d’Esquerra Unida critica a la Diputació de Castelló de malbaratament dels recursos públics. “La majoria del pressupost de l'hipertrofiada diputació se'n va en pagar sous dels d'innumerables assessors i polítics, i no en potenciar projectes en els municipis menuts que ho necessiten urgentment. Estructures completament allunyades dels interessos de la gent i que solament responen a interessos de partit”.
 
Tormo finalment advoca per la potenciació del municipalisme i de les mancomunitats, administracions que es troben molt a prop dels problemes de la gent i de donar solucions. “Des d’EUPV sempre hem exigit una suficiència pressupostària per als ajuntaments, els eterns germans pobres de l’administració publica. La nostra proposta és que 1/3 dels pressupostos generals vaja a les entitats locals, en igualtat de condicions amb l’Estat i la Generalitat”.

EUPV Castelló
 
photo
 
next