Compromís per cullera, compromís per la veritat

8 juliol 2014 01:00h
Cullera
Primer que tot, salutacions al poble. Als que va dirigit este article, no tant, perquè si alguna cosa no suportem és la mentida, la manipulació i la indigència intel•lectual d’alguns. El PP no té límits, se les diuen i se les creuen, en la labor que més els agrada fer: intoxicar, despistar i marejar, perquè tot això desvia l’atenció al seu desastre com a gestors de la cosa pública.

El mes passat, va aparèixer en l’expressió un article ple d’amenaces i despropòsits que tenia per títol “Compromis y su nuevo lider de masas” a on s’intentava desprestigiar al que en aquells dies era el Portaveu Local de la nostra coalició, Marc Joan, per una reacció espontània en un dia de festa amb l’alcade com a destinatari; en l’article també s’anomena al nostre Portaveu Institucional, Pere Manuel, a qui se li acusa d’haver format part de diferents partits, i poca cosa més. Estes són, senyors, les greus acusacions contra nosaltres. Per a posar-se a tremolar. Quan no es tenen arguments, es diuen tonteries.

No tenen vergonya ni la coneixen. Ja no se’n recorden que els seu “líder de masses”, el “Nerón de Cullera” ha passat per tres partits diferents (CDS, UV, i PP?) Això com es menja? Val més una llapissera curta que una memòria llarga. Però deixarem de banda això, cada u pot fer el que crega convenient mentre el poble li ho tolere. I el grau de tolerància de Cullera cap al seu alcalde està tocant al seu fi, després de tants anys enganyant al poble. Perquè ens continuen enganyant i continuen burlant-se de nosaltres.

En l’article, de constructiu res de res. No tenen arguments. No tenen vergonya. Haguera estat bé intentar tombar l’adversari amb realitats vendibles, amb obres i no paraules (males paraules) i no amb fantasies ni amenaces infantils. Però on estan les seues realitats, més allà d’haver portat l’atur fins als núvols i d’enfonsar l’economia local? On està la seua obra política més allà de pujar els impostos fins a extrems insuportables i de no fer cap política d’incentiu a botigues ni empreses? On està la seua gestió més allà de privatitzar i balafiar? Anem a fer un repasset de les promeses incomplides del PP, per les quals els hauria de caure la cara de vergonya, si és que en tenen, que ho dubtem molt. Ahí van:

I eixe gran Port Esportiu, amb 1.000 amarres? (Per a què, per a les haques?
I el gran port pesquer? (Per la boca mor el peix)
I el 5 hotels nous amb 2.000 i pico places hoteleres? (Cullera “bonita, bonita”)
I els 2 col•legis Nous? (ja estem bé com estem, ens volen quetets, callats… i napicols)
I també anava un Palau de Congressos, no?
I també anava un Auditori a l’aire lliure, no?
I 1170 Vivendes de Protecció Pública per a la gent amb baixos ingressos…
I el Gran Parking per a més de 1000 cotxes…
I la rehabilització del Pont de Ferro? i demunt volien fer-li unes voreres. I que més?
i que conste que el Sr. Alcalde al 2007 en el video electoral dia que ja estaba ejecutan-se. Es una mentira o qué és?
I el desenvolupament del Poligon Industrial?
I les oficines noves per a un nou ajuntament? En lo que era la Fonda. Que van a fer? Que conste que tenia que ser una envetja per a la gent que ens visite.
Ah, i un parking per als que anaven a fer gestions pogueren aparcar, I que més?
I la Piscina coberta? Serà l’unica cosa?
I el tunel que travesse la montanya? el gran repte? on està?

Tot acó promes a un video electoral al 2007 que es pot vore a

http://www.youtube.com/watch?v=VJxX65I664k era públic el repartiren per tot el poble..

I fora del video No ens va prometrer l’alcalde que a Cullera hauria una Comisaria de Policia Autonómica?

Quantes mentires més tenim que soportar?. Vostes Mateixa. quedem a l’espera de noves constestacions. No més mentires.

Compromís per Cullera

photo

 
next