Compromís per Meliana - Sopar d'Estiu

8 juliol 2014 01:00h
Compromís homenatja la trajectòria del regidor i exalcalde Vicent Ahuir
 
Dissabte passat, prop de 400 persones van participar del sopar d’estiu que el col·lectiu de Meliana organitza sempre a l’inici del juliol. Enguany, amb el lema ‘31 anys, una trajectòria’, es va celebrar este període de treball del col·ectiu de Meliana des que es va fundar el 25 d’abril de 1983. A més, va servir per a homenatjar el regidor i exalcalde de Meliana, Vicent Ahuir, fundador del col·lectiu i amb quasi 20 anys de treball a l’Ajuntament des que hi va accedir com a regidor l’any 1995. D’estos anys, sis va exercir com a alcalde en les legislatures 1999-2003 i 2003-2007.

Com va recordar Josep Riera, portaveu de Compromís, “Vicent representa la vocació de servici públic, sempre mirant pel bé comú, des de la constància, el treball, el compromís i la generositat, uns valors que hui, amb un notable desprestigi dels polítics, cal remarcar per a evidenciar que en política no tots som iguals”. Entre les persones assistents, nombrosos veïns i veïnes de Meliana, però també amistats de Vicent Ahuir d’altres comarques, com ara de l’Horta Sud i la Ribera, i nombrosos companys i companyes del Bloc i de Compromís.

Cal destacar la presència d’Enric Morera, secretari general del Bloc i síndic de Compromís a les Corts, qui va subratllar “la importància de persones com Vicent dins del projecte polític valencianista i com d’important ha sigut, i és, el seu exemple a la comarca i al país en assolir la primera alcaldia de l’Horta Nord i esdevenir-ne un referent”. També hi van ser presents Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís; Àgueda Micó, secretària d’Organització del Bloc i de Compromís; Sara Gómez, secretària comarcal del Bloc i de Compromís; i nombrosos regidors i regidores de la comarca i d’altres comarques.

La regidora i exalcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Maria Josep Amigó, va agrair Vicent “el suport i el mestratge en assumir al seu dia l’alcaldia de Bonrepòs i Mirambell” i va resaltar “el seu treball per la defensa de l’horta i el territori amb l’impuls d’un traçat alternatiu per a l’AVE ”. L’acte, organizat tot pel col·lectiu de Compromís per Meliana, va comptar amb l’actuació musical del grup alcoià VerdCel, que va presentar el seu últim treball ‘Argilaga’.

Compromís per Meliana

photo
 
next