Diari La Veu del País Valencià
Sagunt – PNL perquè la Generalitat compre l’antiga Gerència d’AHM
PRESENTEM PNL PER A LA COMPRA DE LA GERÈNCIA

Enric Morera ha presentat a Sagunt, a l’antic Casino d’AHV, la PNL referent a que la Generalitat compre l’antiga Gerència d’AHM.

Quico Fernandez, portaveu de Compromís per Sagunt ha començat explicant la PNL sobre la Gerencia, “que ara està d’actualitat per la sentència que provocarà la perdua de la titularitat municipal deixant de ser pública” i la necessitat de compra per la GVA.
Compromís sempre ha esta amb la plataforma en defensa de la Gerència i hem defensat que la Gerència siga pública com un potencial contenidor d’àmbit cultural i econòmic, per això defensem un bon projecte per a la Gerència. Quico Fernandez destac que “hem criticat les actuacions i com ja vam advertir un PAI no era la millor solució per a aconseguir la Gerència i els tribunals han donat la raó a eixà teoria” continua Fernandez “la Generalitat és tenia que haver fet càrrec de l’expropiació i hi han inversions que no s’han prioritzat supossant q era nostra”. Per a Compromsi el “el resultat ha sigut nefast per a la ciutat”.
Enric Morera ha destacat que Sagunt deu de ser un objectiu prioritari per a la Generalitat i que ell té clar que ha de ser el motor de la recuperació i el canvi “sabem que la ciutat configura un dels enclaus claus per la creació de treball” i s’ha demostrat que la “gestió del PP ha sigut un fracàs amb Alfredo Castelló al capdavant com en el cas del Castell, la Gerència i la industria per la falta de visió deixant morir-la”. Morera continua “estan matant un motor necessari”.
S’ha de recuperar recuperar la Gerència amb diners públics, tant per part del ministeri com per part de la Generalitat i açò és pot aconseguir si hi ha voluntat politica conclou Morera. Per a Quico Fernandez “les inversions han sigut nefastes 30 milions euros invertits en la Nau podrien haver sigut gastats per comprar la Gerència. A dia d’avui no s’ha comprat ningún centimetre quadrat”. Des de Compromís apostem pel patrimoni industrial com ja demostraren demanant el BRL del PAtrimoni Històric Industrial.

Compromís per Sagunt

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa