Diari La Veu del País Valencià
L’augment dels costos son una pràctica habitual en les obres del PP
Selva: L’augment dels costos son una pràctica habitual en les obres del PP

Des del grup d’esquerres s’ha assenyalat que aquest augment de cost del projecte en 17.000 euros, conseqüència de diverses variacions al projecte originari, és un exemple més de la falta de previsió i de la mala gestió del Partit Popular, en quant a la construcció d’obres públiques a Crevillent. Així, des d’ EUPV-ERPV recorden altres sonats exemples de projectes als que s’han hagut d’afegir sobrecostos al modificar-se el projecte original. Entre eixos exemples assenyalen els casos de la rehabilitació de l’edifici de l’ antic Banc de València -122.000€ més-, la coberta de l’ auditori de la Casa de Cultura -200.000€ més- o la construcció del Centre Juvenil -300.000 € de sobrecost-, sense oblidar la mala gestió en l’ expropiació de terrenys per als col·legis de Ronda Sud, que va suposar pagar 5 milions d’euros.

En eixe sentit, el regidor d’esquerres Vicent Selva ha assenyalat que “és una pràctica habitual que hagen de modificar-se els projectes de les obres públiques que es construeixen al nostre poble, com es pot vore al llarg dels 20 anys de govern del PP i de César Augusto, sempre augmentant, el que deixa de manifest –ha remarcat- que el govern de Crevillent és un govern que actua sense previsió, sense un pla concret per al nostre poble i amb irresponsabilitat. Si el projecte inicial ja va comptar amb la nostra postura en contra, ara s’afegeix un motiu més per a mostrar la nostra oposició”.

Finalment, Selva ha recordat que el seu grup ha sigut sempre crític amb la política de construccions buides que el PP porta a terme, com és el cas del CRIS i del CAT (Centre d’Atenció Temprana), que continuen tancats, la falta de política cultural de qualitat a la Casa de Cultura, entre altres exemples, i que “res fa pensar que amb la nova Casa Museu, les coses siguen diferents”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa