Alumnes de l’IES Joan Fuster exposen en Sueca

16 maig 2015 01:00h
Dijous va tindre lloc, en l’Espai Moret de la sala Els Porxets, la inauguració de l’Exposició de Treballs de l’Alumnat dels Batxillerats d’Arts Plàstiques i Tecnològic de l’Institut Joan Fuster de Sueca.

Els regidors de Cultura, Josep Navarro; Educació i Joventut, Raquel Tamarit; Acció Social, Pilar Moncho; i Promoció Lingüística, Salvador Giménez; el professor de dibuix de l’IES Joan Fuster, Josep Miquel Llácer; i el director de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltran, Juan Antonio Llopis; entre altres, van  assistir a la inauguració d’esta mostra en un acte que va congregar a un gran nombre de persones entre alumnat, professors, familiars i veïns del municipi.

“Podem estar orgullosos dels nostres joves, especialment dels que exposeu hui ací. Sabeu que en la vostra vida artística sempre ens tindreu al vostre costat. Formeu part d'allò millor de la nostra societat. Enhorabona a tots i totes”, va afirmar el regidor de Cultura, Josep Navarro, en la inauguració. “En esta mostra exposen els alumnes de batxillerat artístic de primer i segon curs. I són els treballs de classe que realitzen tant en volum, dibuix artístic, tècniques gràfiques, disseny i ceràmica”, va explicar una de les professores, Inés Robledo.

Un total de 27 alumnes han participat en esta mostra amb l’ajuda dels seus professors: Josep Miquel Llácer, Carles Viel i Inés Robledo.

L’exposició podrà visitar-se fins al 21 de maig.

next