Diari La Veu del País Valencià
Cotino nega pagaments a Bárcenas i explicarà la seua relació amb els comptes del PP
EFE / València

En un comunicat Cotino assegura que la petició per a la compareixença, que tindrà lloc durant el pròxim període de sessions, ha sigut registrada aquest matí en el Parlament valencià.

“Davant les múltiples falsedats que sobre la meua persona s’estan difonent per part d’algun mitjà i polítics de l’oposició, amb calúmnies i difamacions sobre el meu comportament polític”, assenyala Cotino, el també exdirector general de la Policia i exvicepresident de la Generalitat ha sol·licitat comparéixer a petició pròpia en la citada comissió parlamentària.

“Com ja vaig assenyalar el passat mes de febrer quan se’m va preguntar sobre aquest tema, negue rotundament que haja realitzat cap abonament al senyor Bárcenas o pagament al partit més enllà de la meua quota d’afiliat”, assegura.

Cotino anuncia també estar disposat a emprendre accions legals contra aquells que el difamen i atempten contra el seu honor.

Ahir, el PSPV va denunciar a través d’un comunicat que la documentació a la qual ha tingut accés “prova que la Generalitat va regalar a Sedesa -empresa de la família Cotino- 340.000 euros”, quantitat que correspon a la indemnització per l’anul·lació de l’aparcament de l’hospital Doctor Peset de València.

“Els socialistes hem aconseguit traure a la llum pública que entre els anys 1997 i 2010 les conselleries han adjudicat a les empreses de la família Cotino més de 830 milions d’euros en contractes, alguns a través d’UTE i unes altres de forma individual”, va denunciar el diputat socialista Francesc Signes, qui va indicar també que en alguns casos Sedesa “no era la millor puntuada per la mesa de contractació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa